CURS: EINES COACHING NIVELL I

Des de l’Ajuntament de Deltebre, juntament amb IDFO, la UGT i el Ministeri de Treball i Seguretat Social, organitza un cursd’EINES DE COACHING NIVELL I.

Amb aquest curs podràs augmentar el lideratge personal mitjançant la metodologia del coaching i també el lideratge d’equips

El coaching, és anglicisme que procedeix del verb anglès “to coach”(entrenar). És un mètode que es basa en acompanyar, instruir i entrenar una persona o un grup d’elles, amb l’objectiu d’aconseguir complir metes o desenvolupar habilitats específiques.

Si bé el terme coach té una procedència directa des de l’àmbit esportiu, és en l’entorn empresarial i personal des d’on es coneix per coaching al procés mitjançant el qual el coach o entrenador i la persona o grup implicats en aquest procés, busquen el camí més eficaç per assolir els objectius fixats usant els seus propis recursos i habilitats.

L’objectiu principal d’aquest curs és conèixer el coaching, els seus principis bàsics i la seva utilitat en els diferents contextes.

Aquest curs es deivideix en 3 blocs:

  1. El coaching (9 hores)
  2. Aplicació pràctica de diferents tècniques de coaching per a l’autolideratge i la comunicació (10 hores)
  3. Aplicació pràctica de diferents tècniques de coaching per al lideratge d’equips (11 hores)

El curs és completament gratuït i està adreçat a persones actives ja sigui en Règim General o que siguin Autònoms/es, mentre que les places per a persones aturades són limitades.

Aquest curs té una durada de 30h, l’horari està per determinar, i s’impartirà a la Biblioteca Deltebre.

Si estas interessat en aquest curs passa per l’Ajuntament de Deltebre a demanar informació o bé escriu al correu dinamitzacioeconomica@deltebre.cat

Per a més informació sobre el temari del curs feu clic aquí.