Curs en Costos en Aliments i Begudes

Aula 2000, juntament amb el Consorci per a la Formació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social t’ofereix aquests cursos gratuïts, especialment indicats per als sectors de la Restauració i Hosteleria.

Amb aquets cursos subvencionat, apendràs  a calcular els preus de la carta i aplicar al menú la teva oferta gastronòmica optimitzant els costos. Pots fer els dos o el que més t’agradi, es complementen molt bé per temari, la part de l’escandall es dona a ambdós cursos, ja que es considera una part imprescindible per als que els volen fer individualment.

Els temaris de cadascun dels cursos són:

Costos en Aliments i Begudes:

  • Introducció a la rendibilitat del menjar
  • Objectiu ideal de costos
  • Cost real del menjar
  • El control dels articles del plat principal

Elaboració de Menús:

  • Elaboració de primers, segon i postres
  • Com controlar els costos d’un menú
  • Gamma de preus vàlids per als costos
  • Idees per rebaixar costos
  • Receptari de primers, segon i postres

El curs de Costos en Aliments i Begudes comença el 19/02/2018 i finalitza el 09/04/2018, té una durada de 20h i s’impartirà els dilluns de 09:00-12:00 h

 

El curs d’Elaboració de menús comença el 0/02/2018 i finalitza el 20/03/2018, té una durada de 16h i s’impartirà els dimarts de 09:00-12:00 h.

Per reservar la teva plaça us heu de posar en contacte amb Aula2000, al C/Cridtòfol Despuig, 42 de Tortosa, trucant al 977.449.012 o bé al correu aula2000@aula2000.cat.