Vestim de Treball by benjamin 341 visites

Aquesta empresa no té ofertes en aquest moment

Vestim de Treball by benjamin

Vestim de Treball és una empresa dedicada a la comercialització de vestuari d’imatge corporativa i uniformes de treball. Creada per satisfer totes les necessitats als nostres clients en un continu procés d’actualització i especialització per garantir el millor SERVEI. Aquí trobarà tota la seva roba de treball. Disposem d’una àmplia gamma de vestuari laboral i uniformes de treball que hem seleccionat dels diferents fabricadors presents al mercat. Roba de treball de contrastada qualitat, per ajustar-nos a tots els sectors: indústria, sanitat, hostaleria i serveis,escolar oferint als nostres clients la millor relació QUALITAT-PREU. Vestuari laboral que compleix amb les més rigoroses normatives de protecció i seguretat.

Podem assessorar-los, realitzar-los roba de treball personalitzada, serigrafiem, apliquem vinil tèxtil o brodem, depenent de les seves necessitats, quedant a la seva sencera disposició en tot moment: “Tu treballa, nosaltres et vestim”, nosaltres ens preocupem de la seva roba de treball, del seu calçat laboral, dels seus epis i de tot el que pugui necessitar.

El nostre COMPROMÍS amb els clients, no ens limita a vendre únicament per catàleg, disposem de PUNT DE VENDA amb àmplia exposició per a Vostè.

 

Descripció
  • Adreça Deltebre
Conecta amb nosaltres