Enquestador/a a domicili, per enquesta del CEO. Incorporació Immediata 473 visites

Descripció de l’oferta

Per les properes enquestes oficials del BOP 2018, que comencen el proper 25 de juny, necessitem un enquestador o enquestadora amb certa experiència d’enquestadora o comercial, o al menys que hagi treballat cara al públic, per realitzar enquestes a domicili, que es reparteixen entre Ulldecona, Deltebre i Amposta, cada enquesta dura aproximadament uns 10 minuts.  És necessari que la persona disposi de carnet i vehicle propi per poder moure’s entre les poblacions, també és necessari que sàpiga català i castellà de forma fluïda.  La persona enquestadora haurà de venir un dia a Barcelona on li farem el briefing (explicació de com es realitza l’enquesta) amb la tablet.

Què s’ofereix.

  • Contracte d’obra i servei, fins a finalització de campanya (15 dies). Es cobra per enquesta realitzada 10 €/nets. Es paga la benzina utilitzada per la correcta realització de la feina.

Requisits

Parlar català i castellà de forma fluida, tenir experiència d’enquestador/a, comercial o haver treballat de cara al públic. Carnet i Vehicle propi.

Com inscriure’s

Qualsevol candidat o candidata por enviar el seu CV a rrhh@opinometre.com

  • ¡Aquesta oferta està caducada!
Comparteix aquesta oferta

Empresa dedicada a la realització d’enquestes tant telefòniques com presencials, estudis d’opinió i estudis de mercat.

Descripció
  • Adreça Barcelona, Espanya
Conecta amb nosaltres