Es precisa Auxiliar de Geriatria Residència 3ª Edat 368 visites

Immediates (2):
Torn de 30H/Setmanals. 862,20€ bruts mensuals.

Torn partit de setmana curta setmana llarga i torn d’horari intensiu.

 

A finals d’Agost, incorporarem 3 torns més, per augment de persones usuàries, tots a jornada completa, 1149,57€ bruts mensuals.

Els salaris es veuen incrementats si es realitzen festius i nits.

Les tasques a realitzar són l’assistència a les persones usuàries del centre en la realització de les activitats de la vida diària quan aquests no puguin realitzar-les per si mateixos, efectuant aquells treballs dirigits a la seva atenció personal i a la del seu entorn, tals com aixecades, enllitades, higienes, canvis posturals, acompanyament.

Requisits de formació, estar en possessió d’algun d’aquests títols:

  • CP o CFGM d’atenció a persones en situació de dependència, tant a centre com a domicili.
  • CFGM Aux. D’infermeria, Tècnic en cures d’auxiliar d’infermeria, Aux de Clínica, Aux d’atenció sociosantiaria, Aux de Psiquiatria…

CONTRACTES FORMAT 6+6+INDEFINIT

  • ¡Aquesta oferta està caducada!
Comparteix aquesta oferta

L’Onada Serveis porta ja 20 anys d’activitat, que en altres sectors de l’economia o del món empresarial han evolucionat molt poc, però que en el món dels serveis socials, i més concretament dels serveis adreçats a la gent gran, l’evolució ha estat més que notable.

L’Onada té una infraestructura de més de 26 centres repartits pel territori espanyol, amb edificis caracteritzats per uns dissenys innovadors i adaptats als seu entorn, però amb una filosofia comuna que ens garanteix que els nostres usuaris i clients gaudeixin de la millor atenció possible. De fet, no pensem que som grans perquè tenim molts centres o molts professionals treballant, ens considerem grans per la qualitat del servei que oferim als nostres usuaris i clients, i que en conseqüència, milloren la seva qualitat de vida.

Descripció
  • Adreça Tarragona, Espanya
Conecta amb nosaltres