Termes d’Ús

INFORMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS AMB FINALITAT DE CANDIDAT A LLOC DE TREBALL

AJUNTAMENT DE DELTEBRE és el Responsable del tractament de les dades personals de l’interessat i l’informa que aquestes dades seran tractades d’cconformidad amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR ) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:
Fi del tractament: fer partícip a l’Interessat en els processos de selecció de personal, portant a terme una anàlisi del perfil del sol·licitant amb l’objectiu de seleccionar el millor candidat per al lloc vacant del Responsable.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant un termini màxim d’un any, transcorregut el qual es procedirà a la supressió de les dades garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció. En aquest sentit, transcorregut l’esmentat termini, i si desitja continuar participant en els processos de selecció del Responsable, li preguem ens remeti novament el seu currículum.

Actualització de les dades: En cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, li preguem ens ho comuniqui per escrit el més aviat possible, a fi de mantenir les dades degudament actualitzades.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a cap destinatari.

Drets que assisteixen a l’Interessat:

– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: AJUNTAMENT DE DELTEBRE. Plaça 20 de maig, 1 – 43580 DELTEBRE (TARRAGONA)